Lajmet e fundit

 • 10.07.2010

  Hoxhaj: Toni Blair simbol i besimit, optimizmit dhe shpresës

  I nderuar kryeministër Tony Blair , i nderuar rektor Rugova, ambasador Andy Sparks, të nderuar të pranishëm. mė shumė

Agjenda

 • 30/nëntor/2010 Përmbyllja e projektit KAIP

  short description më shumë

newsletter / regjistrohu

Lajme

 • 10/07/2010 Hoxhaj: Toni Blair simbol i besimit, optimizmit dhe shpresës

  I nderuar kryeministër Tony Blair , i nderuar rektor Rugova, ambasador Andy Sparks, të nderuar të pranishëm. më shumë